IMG_20170616_110434144

Groenvoorziening

Signa Terra is een bedrijf voor integrale groenvoorziening, dat zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van de groene buitenruimte voor overheden,  bedrijven, organisaties en instellingen. Ons bedrijf vindt haar oorsprong in de fruitteelt in de Betuwe en is gevestigd in Geldermalsen. Al sinds het begin van de jaren zestig zijn wij actief in de groene buitenruimte en deze ervaring komt naar voren in de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Aanleg en onderhoud van groen in de buitenruimte

Omdat wij binnen de holding van de Leeuwenstein Groep over alle facetten voor aanleg en het onderhoud van de buitenruimte beschikken, kunnen wij onze opdrachtgever van deur tot deur ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende en omvangrijke werkzaamheden in de groene sector. Van het schoffelen en maaien van het gazon tot aan het zuigen van kolken en het opschonen van sloten en watergangen. Ook voor het maken van een representatieve inrichting van een verkeersrotonde hebben wij de expertise in huis.

Bestrijding wateroverlast

Bij wateroverlast kunt u ons inschakelen om een passende oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. Het verlagen van de berm naast de verharding is belangrijk om water snel af te kunnen voeren.

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en laat u adviseren over het beheer en onderhoud van het groen in uw buitenruimte. Het groen is onze passie en wij nemen de zorg voor aanleg en onderhoud graag van u over.

Wij ontzorgen u van deur tot deur!