tuin van Leeuwen

Hovenier

Signa Terra is een hoveniersbedrijf uit Geldermalsen dat zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven.

In de afgelopen jaren hebben wij voor een omvangrijk en divers klantenbestand een droomtuin mogen aanleggen en/of onderhouden. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook aan uw wensen kunnen voldoen.

Tuinontwerp

Elke droomtuin begint met een goed ontwerp dat aansluit op uw wensen en het beeld dat u voor ogen heeft. Signa Terra beschikt over een team van ontwerpers dat er telkens weer in slaagt om ontwerpen te maken die onderscheidend zijn qua creativiteit en originaliteit.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is vakwerk. U kunt rekenen op de inzet van specialisten met een ruime vakkennis in alle vakdisciplines. Wij werken met een tuinontwerp, een heldere offerte en een gedegen planning. Alle werkzaamheden worden vooraf besproken en goedgekeurd.

Tuinonderhoud

Om de ontwikkeling van de tuin bij te sturen is gedegen tuinonderhoud cruciaal. Onderhoud is vaak de sluitpost, waardoor na verloop van tijd een grootschalige renovatie noodzakelijk blijkt. Tuinen die tijdig en op de juiste wijze worden onderhouden door een vakman, behouden hun kwaliteit en uitstraling en hoeven niet gerenoveerd te worden.

Bestrijding van onkruid en plaagdieren

U kunt ook bij ons terecht voor de bestrijding van invasieve exotische planten, zoals Japanse Duizendknoop en Berenklauw en de biologische bestrijding van plaagdieren, zoals Buxusmot en luizen.

Certificering, Groenkeur

Als klant kunt u Signa Terra aanspreken op haar kernwaarden: helderheid, eerlijkheid en kwaliteit. Deze kernwaarden zijn ook verankerd in diverse certificaten. Als VHG-lid en als Groenkeur gecertificeerd bedrijf kunt u er van op aan dat we ook leveren wat we beloven. Tevens zijn wij aangesloten bij het Normeninstituut Bomen en in het bezit van het Certificaat Controleur Handboek Bomen.

Afspraak maken met de hovenier?

Heeft u plannen om uw tuin aan te passen? Maak vrijblijvend een afspraak met de hovenier en laat u verbazen over de mogelijkheden die ook uw tuin biedt. Uw tuin is onze passie en dat willen wij graag bewijzen!

Laat uw tuin onze zorg zijn!