header_afbeelding

Ontmoet Signa Terra op de Vakbeurs Facilitair & Gebouw

Komende week van 23 t/m 25 januari nemen wij, namens de Leeuwenstein Groep, samen met zusterbedrijf Ecoleon deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouw op de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs richt zich op alle aspecten rondom het vakgebied facilitair en gebouwbeheer voor de binnen- en buitenruimte van uw organisatie. Wij nodigen u van harte uit op onze stand: G48.

Integraal groenonderhoud – van deur tot deur!

Tijdens deze beursdagen kunt u kennismaken met een aantal van onze groenspecialisten. Zij praten u graag bij over de laatste groeninnovaties en onze projecten.

Integraal groenonderhoud is een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Als onderdeel van de Leeuwenstein Groep ontzorgen wij Gemeenten, Provincies en het Rijk van deur tot deur. Onze hoveniers voorzien daarnaast in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren.

Gratis buitenruimte scan voor bezoekers

Bent u benieuwd op welke wijze u uw buitenruimte kunt optimaliseren?Bezoek onze stand, maak uw wens voor de buitenruimte bij ons kenbaar en ontvang een GRATIS buitenruimte scan. Met deze scan krijgt u snel inzichtelijk welke optimalisatiemogelijkheden er op uw terrein te behalen zijn en welke bijbehorende voordelen dit oplevert voor uw organisatie.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen, maar wel nieuwsgierig naar de buitenruimte scan? Neem dan contact met ons op via 0345-820 391.