10-720x208-2

Over ons

Leeuwenstein Groep

Signa Terra hoort, samen met zusterbedrijven Van Doorn GeldermalsenDover VerkeerIMS  en Ecoleon, bij de Leeuwenstein Groep. De Leeuwenstein Groep zorgt voor de totale groene en grijze buitenruimte en verzorgt verkeersmaatregelen in heel Nederland.  Door gebruik te maken van de nieuwste machines en zelf ontwikkelde hulpmiddelen maken onze mensen met vele jaren ervaring de mooiste tuinen.

(Ont) zorgen

Voor particulieren creëren wij een passende leefomgeving die aansluit bij de woning, zodat ze het hele jaar rond kunt genieten van een groene, kleurrijke tuin. Door ook het onderhoud uit te laten voeren door onze vakmensen, worden onze klanten op hun wenken bediend en het hele jaar door ontzorgd. Voor bedrijven en overheden verzorgen wij aanleg en beheer van de groene buitenruimte, zoals bedrijventrerreinen, plantsoenen, speelterreinen, natuur- en recreatiegebieden. Omdat wij binnen de holding van de Leeuwenstein Groep over alle facetten voor aanleg en het onderhoud van de buitenruimte beschikken, kunnen wij onze opdrachtgever van deur tot deur ontzorgen.

Helder en duidelijk

Signa Terra communiceert met korte lijnen en duidelijke afspraken naar onze opdrachtgever maar ook tussen onze medewerkers. Bij het eerste contact tussen u en Signa Terra merkt u direct dat onze mensen geïnteresseerd en vakkundig zijn.

Kwaliteit

Door te werken volgens de laatste eisen die worden gesteld aan duurzaam ondernemen heeft Signa Terra de volgende certificaten: Groenkeur hoveniers en groenvoorzieningen (www.groenkeur.nl), VCA (samen veilig werken), ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem), 14001 (milieuzorgsysteem).

Zorg(t) voor groen!