WP_20170413_11_53_52_Rich

Singelpark in Leiden wint Loopaward 2020

Het Singelpark in Leiden is de eerste winnaar van de Loopaward geworden. Signa Terra was in 2017 betrokken bij de aanleg van het Singelpark en is nu verantwoordelijk voor het onderhoud van de Singelparkbakken in het park.

Bron van inspiratie

Volgens de jury heeft het Singelpark in Leiden veel impact, vormt het een bron van inspiratie en sluit het perfect aan bij de doelen van Ruimte voor Lopen. Wij zijn er trots op dat wij ons steentje aan dit mooie project mochten bijdragen.  

Over de Loopaward

De Loopaward is een initiatief van het Platform Ruimte voor Lopen en wordt uitgereikt aan een Nederlands initiatief dat bijdraagt aan meer ruimte voor lopen (in het hoofd, in beleid en buiten). Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 8 oktober maakte de jury de winnaar bekend.

Over het Singelpark

Het Singelpark werd in 2017 in opdracht van de gemeente Leiden aangelegd. Signa Terra was destijds verantwoordelijk voor de aanleg van een van de fases. De werkzaamheden vonden plaats bij de Marepoortkade, 3e Binnenvestgracht, Witte singel en de Zijlpoort. Ook zorgde Signa Terra voor de aanplant van de Singelparkbakken.